Bel ons direct 0499 700 244 of mail ons: info@wvsbouw.nl

We streven ernaar u direct te kunnen helpen. Contact

Bouwbedrijf Bergeijk

Als u een timmerbedrijf in Bergeijk zoekt dat veel ervaring heeft, dan moet u bij ons zijn. Wat kunnen wij voor u betekenen? Twijfelt u nog tussen verhuizen en verbouwen? Verhuizen is inderdaad een hele grote stap. Soms kan een handige verbouwing ervoor zorgen dat u in uw huidige woning kunt blijven wonen. Denk hierbij aan een aanbouw of bijvoorbeeld aan een of meerdere dakkapellen. U krijgt hierdoor enorm veel extra ruimte. Het kan natuurlijk ook dat u niet te maken heeft met ruimtegebrek, maar dat u gewoon niet blij bent met bepaalde dingen in uw woning. Wilt u de houten kozijnen laten vervangen door kunststof? Vindt u het totaal niet handig dat de keuken ver bij de kamer vandaan ligt? Wij zijn er voor een complete verbouwing. Vertel ons uw wensen en wij realiseren het voor u. Een andere indeling van de woning is vrijwel altijd te realiseren.

Dakopbouw mogelijk bij aannemersbedrijf Bergeijk

Ons bouwbedrijf Bergeijk is er ook voor een eventuele dakopbouw. Als mensen een aanbouw willen, dan gebeurt dat vaak op de begane grond. Toch is dat qua ruimte niet altijd mogelijk. Misschien zou dit bij u ten koste van uw tuin gaan. Het is dan ook mogelijk om te kiezen voor een dakopbouw. Als u op onze site bij projecten kijkt, ziet u dat wij dit al vaker voor klanten hebben gerealiseerd. We halen het bestaande dak eraf en daarna zorgen we voor een opbouw. Uiteraard ronden we deze klus af door middel van een perfecte afwerking. Op ons vakmanschap kunt u met een gerust hart vertrouwen.

Overkapping aanvragen bij timmerbedrijf Bergeijk

Ons aannemersbedrijf Bergeijk heeft veel ervaring met het bouwen van overkappingen. Lijkt het u ook fantastisch om langer te genieten van het buitenleven? Een overkapping is dan een goed idee. Wilt u graag eerst weten wat de kosten hiervan zijn? Via onze website vraagt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. U ziet op de site ook een contactformulier. Vul hierop uw persoonlijke gegevens in en selecteer gelijk het onderwerp waarover u informatie wilt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bel ons ook gerust als u een vraag heeft. We staan u graag te woord.

Diensten

WVS Bouw heeft een breed aanbod van diensten binnen de bouw. Er zijn oneindig veel projecten en disciplines die wij voor u kunnen beheren. Hoewel wij een klein bedrijf zijn, werken wij bij alle projecten samen met een vaste groep zelfstandige collegaís uit het vak. Zorgvuldig door ons geselecteerd op basis van kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen.

Voor welke projecten kunt u bij ons terecht?

timmerbedrijf Bergeijk

Nieuwbouw van een woonhuis

Hierbij regelen wij het hele bouwproject van grondwerk tot oplevering. Tijdens het project blijft u met ons persoonlijk in contact en zullen wij u direct ondersteunen bij vragen en ontwikkelingen.

Bouwbedrijf Bergeijk

Het plaatsen van een aanbouw

Wilt u extra ruimte in uw woning door het plaatsen van een aanbouw? Wij kunnen u een passend advies geven, de planning afstemmen en de realisatie op ons nemen.

aannemersbedrijf Bergeijk

Verbouwing van uw bestaande woning

Denkt u al langer aan een betere indeling van uw woning, zijn de kozijnen aan vervanging toe of laat het plafond- en stucwerk los? Wij kunnen uw huis volledig naar wens opknappen waardoor u uw huidige woning weer als nieuw zal ervaren.

WVS bouw Best

Dakopbouw

Toe aan extra ruimte, maar u heeft niet de ruimte om uit te bouwen? Met een dakopbouw creŽert u enorm veel extra ruimte en comfort. Van het neerhalen van het bestaande dak tot de opbouw en het afwerken van de vloer in de nieuw gevormde ruimte; WVS helpt u er graag bij.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op