Bel ons direct 0499 700 244 of mail ons: info@wvsbouw.nl

We streven ernaar u direct te kunnen helpen. Contact

Bouwbedrijf Best

Waarvoor heeft u een timmerbedrijf Best nodig? Komt u eigenlijk net wat ruimte te kort maar is verhuizen geen optie? Het plaatsen van een aanbouw kan dan een hele verstandige keus zijn. Graag realiseren wij dit voor u. We zijn er voor zowel het advies als voor de realisatie. Wellicht is een aanbouw niet voldoende en wilt u uw woning totaal verbouwen. Soms komt u er na korte of langere tijd achter dat een bepaalde indeling u toch niet bevalt. U zou de keuken het liefst op een andere plaats in de woning willen hebben. Of wellicht moeten de kozijnen hoognodig vervangen worden. Laat het stucwerk los? Allemaal redenen waarom u zeker contact met ons op mag nemen. Wij knappen uw woning op. Precies zoals u dat wenst. We zorgen ervoor dat u uw woning weer zult ervaren als nieuw.

Neem contact op met aannemersbedrijf Best voor dakopbouw

Ons bouwbedrijf Best is er voor u als u toe bent aan een dakopbouw. Soms lukt het op de begane grond niet meer om uit te bouwen. Toch is het hard nodig dat u extra ruimte creŽert. Dan is een dakopbouw een zeer goede optie. U zult hierdoor veel extra comfort en ruimte krijgen. WVS Bouw is er voor u. We zorgen voor het neerhalen van het bestaande dak. Daarna volgt de opbouw en tenslotte eindigen we met een perfecte afwerking. Het hele traject is bij ons in goede handen. Had u bedacht dat er een dakkapel geplaatst moet worden? Neem zeker contact met ons op. Ook voor het maken van een garage of een overkapping kunt u een beroep op ons doen.

Vraag offerte aan bij timmerbedrijf Best

U wilt gebruik maken van de professionele diensten van ons aannemersbedrijf in Best? Wilt u eerst weten wat de verbouwing u gaat kosten? Geef aan wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een offerte op maat. Deze is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij kunnen het ons goed voorstellen als u nog vragen heeft. Schroom niet om ons te bellen. We staan graag voor u klaar. Stuurt u liever een mail, dan is dat ook prima. Wij zullen zo snel mogelijk een bericht naar u terugsturen.

Diensten

WVS Bouw heeft een breed aanbod van diensten binnen de bouw. Er zijn oneindig veel projecten en disciplines die wij voor u kunnen beheren. Hoewel wij een klein bedrijf zijn, werken wij bij alle projecten samen met een vaste groep zelfstandige collegaís uit het vak. Zorgvuldig door ons geselecteerd op basis van kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen.

Voor welke projecten kunt u bij ons terecht?

timmerbedrijf Best

Nieuwbouw van een woonhuis

Hierbij regelen wij het hele bouwproject van grondwerk tot oplevering. Tijdens het project blijft u met ons persoonlijk in contact en zullen wij u direct ondersteunen bij vragen en ontwikkelingen.

Bouwbedrijf Best

Het plaatsen van een aanbouw

Wilt u extra ruimte in uw woning door het plaatsen van een aanbouw? Wij kunnen u een passend advies geven, de planning afstemmen en de realisatie op ons nemen.

aannemersbedrijf Best

Verbouwing van uw bestaande woning

Denkt u al langer aan een betere indeling van uw woning, zijn de kozijnen aan vervanging toe of laat het plafond- en stucwerk los? Wij kunnen uw huis volledig naar wens opknappen waardoor u uw huidige woning weer als nieuw zal ervaren.

WVS bouw Best

Dakopbouw

Toe aan extra ruimte, maar u heeft niet de ruimte om uit te bouwen? Met een dakopbouw creŽert u enorm veel extra ruimte en comfort. Van het neerhalen van het bestaande dak tot de opbouw en het afwerken van de vloer in de nieuw gevormde ruimte; WVS helpt u er graag bij.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op