Bel ons direct 0499 700 244 of mail ons: info@wvsbouw.nl

We streven ernaar u direct te kunnen helpen. Contact

Bouwbedrijf Oirschot

Ons timmerbedrijf Oirschot is gevestigd in Eersel. Overal in de regio kunt u echter een beroep op ons doen. Wij zijn er voor zowel aanbouw, verbouwingen als nieuwbouw. Heeft u te maken met een verouderde dakgoot die nodig vervangen moet worden? Wij zijn uw ideale partner. Andere klussen die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld het verfraaien van een houten boei rondom uw huis of het plaatsen van dakkapel. Alles wat te maken heeft met de constructie van een woning is bij ons in goede handen. We zijn een bouwbedrijf met veel ervaring.

Veel ervaring aanwezig bij aannemersbedrijf Oirschot en omstreken

Ons bouwbedrijf nabij Oirschot heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van diverse bouwklussen. Graag laten wij op onze site zien wat wij reeds voor andere klanten mochten realiseren. Neem daar gerust even een kijkje als u kennis wilt maken met ons werk. Heeft u ook te maken met een verouderd dak en wilt u dit graag vervangen door een nieuw dak? Ook daarvan ziet u een voorbeeld bij onze reeds gerealiseerde projecten. Is het een idee dat we direct voor een extra dakopbouw zorgen? Bij ons is dat allemaal mogelijk. We zijn ervaren en flexibel en houden optimaal rekening met uw wensen.

Bel of mail ons timmerbedrijf Oirschot

Ons aannemersbedrijf Oirschot is er uiteraard ook voor u. Heeft u een grote klus en vraagt u zich af of u dan bij ons op de goede plek bent? Wij zijn op zich wel een klein bedrijf, maar iedere bouwklus is bij ons welkom. We werken namelijk samen met een vaste groep vakmensen. Ook deze zelfstandigen leveren kwaliteit. Als u vragen heeft, horen wij graag van u. Bel ons of stuur ons een e-mail. Uiteraard laten we dan snel van ons horen. Een op maat gemaakte offerte aanvragen is ook altijd mogelijk. Op de site ziet u ook een contactformulier. Op die manier kunt u gerichte informatie bij ons aanvragen.

Diensten

WVS Bouw heeft een breed aanbod van diensten binnen de bouw. Er zijn oneindig veel projecten en disciplines die wij voor u kunnen beheren. Hoewel wij een klein bedrijf zijn, werken wij bij alle projecten samen met een vaste groep zelfstandige collegaís uit het vak. Zorgvuldig door ons geselecteerd op basis van kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen.

Voor welke projecten kunt u bij ons terecht?

timmerbedrijf Oirschot

Nieuwbouw van een woonhuis

Hierbij regelen wij het hele bouwproject van grondwerk tot oplevering. Tijdens het project blijft u met ons persoonlijk in contact en zullen wij u direct ondersteunen bij vragen en ontwikkelingen.

Bouwbedrijf Oirschot

Het plaatsen van een aanbouw

Wilt u extra ruimte in uw woning door het plaatsen van een aanbouw? Wij kunnen u een passend advies geven, de planning afstemmen en de realisatie op ons nemen.

aannemersbedrijf Oirschot

Verbouwing van uw bestaande woning

Denkt u al langer aan een betere indeling van uw woning, zijn de kozijnen aan vervanging toe of laat het plafond- en stucwerk los? Wij kunnen uw huis volledig naar wens opknappen waardoor u uw huidige woning weer als nieuw zal ervaren.

WVS bouw Best

Dakopbouw

Toe aan extra ruimte, maar u heeft niet de ruimte om uit te bouwen? Met een dakopbouw creŽert u enorm veel extra ruimte en comfort. Van het neerhalen van het bestaande dak tot de opbouw en het afwerken van de vloer in de nieuw gevormde ruimte; WVS helpt u er graag bij.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op