Bel ons direct 0499 700 244 of mail ons: info@wvsbouw.nl

We streven ernaar u direct te kunnen helpen. Contact

Bouwbedrijf Sint Oedenrode

Als u een goed timmerbedrijf Sint Oedenrode zoekt, moet u bij WVS Bouw zijn. Wij zijn niet gevestigd in Sint Oedenrode, maar in Eersel. Omdat wij werkzaam zijn in de hele regio, kunt u ook vanuit uw woonplaats contact met ons opnemen. We komen graag bij u langs. Uw klus is bij ons in goede handen. Bij ons vindt u een breed aanbod aan diensten op het gebied van bouwen en verbouwen.

Veel expertise bij aannemersbedrijf Sint Oedenrode en omstreken

Ons bouwbedrijf Sint Oedenrode en omgeving is opgericht door drie zelfstandigen. Het leek ons een goed plan om de handen ineen te slaan en samen met WVS Bouw te beginnen. Uiteraard is ons bouwbedrijf niet groot. Toch is elke klus welkom bij ons. We hebben namelijk een vaste samenwerking met andere vakmensen. Zij zijn altijd bereid om ons te helpen. Deze mensen hebben wij streng geselecteerd op vakmanschap en flexibiliteit. Zo kunnen we onze klanten altijd een uitstekende kwaliteit garanderen. Elk project voeren we uit met deze andere collegaís.

Uw droomhuis in goede handen bij timmerbedrijf Sint Oedenrode

Ons aannemersbedrijf Sint Oedenrode is uw ideale partner als u een nieuwe woning wilt laten bouwen. U heeft de grond al beschikbaar, maar nu nog een woning? Voor veel mensen is het laten bouwen van een eigen huis de ultieme droom. U gaat deze wens uit laten komen? Neem dan zeker contact op met de vakmensen van WVS Bouw. Wij hebben veel ervaring met zowel nieuwbouw als uitbouw en aanbouw. Het kan zijn dat u het complete plaatje al voor u ziet. Graag nemen wij hier kennis van. Heeft u een globaal beeld van uw droomwoning, maar zijn er ook nog issues waar u tegenaan loopt? Wij zijn er voor deskundig advies. Laat ons ook gerust een vrijblijvende offerte opstellen. Dit is geheel gratis en verplicht u tot niets. Bij het bouwen van de woning begeleiden wij het totale project. Ook staan we op elk moment voor u klaar als u vragen heeft. Op WVS Bouw kunt u rekenen.

Diensten

WVS Bouw heeft een breed aanbod van diensten binnen de bouw. Er zijn oneindig veel projecten en disciplines die wij voor u kunnen beheren. Hoewel wij een klein bedrijf zijn, werken wij bij alle projecten samen met een vaste groep zelfstandige collegaís uit het vak. Zorgvuldig door ons geselecteerd op basis van kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen.

Voor welke projecten kunt u bij ons terecht?

timmerbedrijf Sint Oedenrode

Nieuwbouw van een woonhuis

Hierbij regelen wij het hele bouwproject van grondwerk tot oplevering. Tijdens het project blijft u met ons persoonlijk in contact en zullen wij u direct ondersteunen bij vragen en ontwikkelingen.

Bouwbedrijf Sint Oedenrode

Het plaatsen van een aanbouw

Wilt u extra ruimte in uw woning door het plaatsen van een aanbouw? Wij kunnen u een passend advies geven, de planning afstemmen en de realisatie op ons nemen.

aannemersbedrijf Sint Oedenrode

Verbouwing van uw bestaande woning

Denkt u al langer aan een betere indeling van uw woning, zijn de kozijnen aan vervanging toe of laat het plafond- en stucwerk los? Wij kunnen uw huis volledig naar wens opknappen waardoor u uw huidige woning weer als nieuw zal ervaren.

WVS bouw Best

Dakopbouw

Toe aan extra ruimte, maar u heeft niet de ruimte om uit te bouwen? Met een dakopbouw creŽert u enorm veel extra ruimte en comfort. Van het neerhalen van het bestaande dak tot de opbouw en het afwerken van de vloer in de nieuw gevormde ruimte; WVS helpt u er graag bij.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op