Bel ons direct 0499 700 244 of mail ons: info@wvsbouw.nl

We streven ernaar u direct te kunnen helpen. Contact

Bouwbedrijf Son

Als u een timmerbedrijf in Son zoekt, bent u bij WVS Bouw op de goede plek. Wij zijn met ons bedrijf gevestigd in Eersel, maar ook in Son hebben wij onze klanten. Ons bedrijf bestaat uit ervaren vakmensen. Eerder hebben wij als zelfstandige ons werk uitgevoerd. Het leek ons een goed plan om met 3 personen verder te gaan. Zo zijn we ons eigen bedrijf gestart. Aangezien we met vrij weinig mensen zijn, hebben we ervoor gekozen om bij elk project samen te werken met andere ervaren collega’s. Deze mensen hebben we streng geselecteerd. Als u ons inschakelt voor een verbouwing of een aanbouw, bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een flexibele aanpak. Ook voor de nieuwbouw van een woning zijn wij uw ideale partner. Op onze site ziet u foto’s van een prachtige vrijstaande woning die wij voor een andere klant mochten bouwen.

Breed aanbod bij aannemersbedrijf Son

Natuurlijk worden de medewerkers van ons bouwbedrijf Son enthousiast als wij voor u een nieuwe woning mogen bouwen. Dit project voeren wij graag voor u uit. Toch kunt u ook voor andere klussen contact met ons opnemen. Ons aanbod is breed. Ook het vervangen van dakgoten en het plaatsen van een dakkapel doen wij zoals u dat van een vakman kunt verwachten. Wellicht denkt u na over een aanbouw. Dit kan zowel op de begane grond als op het dak. Heeft u hier nog vragen over? Wij denken op een professionele manier met u mee.

Offerte aanvragen bij timmerbedrijf Son

U wilt gebruik maken van de diensten van ons aannemersbedrijf Son? Het is voor u belangrijk dat er vakmensen met veel ervaring bij u aan de slag gaan? Dan zit u bij WVS Bouw helemaal goed. Misschien aarzelt u nog omdat u bang bent voor al te hoge kosten. Wij vertellen u eerlijk wat de tarieven zijn bij een bepaalde verbouwing of aanbouw. Natuurlijk brengen we u daarvan van te voren op de hoogte. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. We maken deze geheel voor u op maat. Gratis en vrijblijvend.

Diensten

WVS Bouw heeft een breed aanbod van diensten binnen de bouw. Er zijn oneindig veel projecten en disciplines die wij voor u kunnen beheren. Hoewel wij een klein bedrijf zijn, werken wij bij alle projecten samen met een vaste groep zelfstandige collega’s uit het vak. Zorgvuldig door ons geselecteerd op basis van kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen.

Voor welke projecten kunt u bij ons terecht?

timmerbedrijf Son

Nieuwbouw van een woonhuis

Hierbij regelen wij het hele bouwproject van grondwerk tot oplevering. Tijdens het project blijft u met ons persoonlijk in contact en zullen wij u direct ondersteunen bij vragen en ontwikkelingen.

Bouwbedrijf Son

Het plaatsen van een aanbouw

Wilt u extra ruimte in uw woning door het plaatsen van een aanbouw? Wij kunnen u een passend advies geven, de planning afstemmen en de realisatie op ons nemen.

aannemersbedrijf Son

Verbouwing van uw bestaande woning

Denkt u al langer aan een betere indeling van uw woning, zijn de kozijnen aan vervanging toe of laat het plafond- en stucwerk los? Wij kunnen uw huis volledig naar wens opknappen waardoor u uw huidige woning weer als nieuw zal ervaren.

WVS bouw Best

Dakopbouw

Toe aan extra ruimte, maar u heeft niet de ruimte om uit te bouwen? Met een dakopbouw creëert u enorm veel extra ruimte en comfort. Van het neerhalen van het bestaande dak tot de opbouw en het afwerken van de vloer in de nieuw gevormde ruimte; WVS helpt u er graag bij.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op