Bel ons direct 0499 700 244 of mail ons: info@wvsbouw.nl

We streven ernaar u direct te kunnen helpen. Contact

Bouwbedrijf Veldhoven

Als u een timmerbedrijf in Veldhoven en omgeving zoekt, dan bent u welkom bij WVS Bouw. Wij zijn gevestigd in Eersel, maar we hebben onze klanten in de hele regio. Ook in Veldhoven komen wij graag bij u langs. Het aanbod dat wij bieden is zeer breed. Heeft het te maken met een woning en met een constructie, dan zijn wij uw ideale partner. U mag hierin echt breed denken, van een complete bouw van een woning tot het plaatsen van nieuwe kozijnen, dakgoten of een dakkapel. Twijfelt u of wij een bepaalde klus kunnen uitvoeren? Vragen mag altijd. Wij stellen onze klanten niet gauw teleur.

Veel mogelijk bij aannemersbedrijf Veldhoven

Omdat ons bouwbedrijf in Veldhoven en omstreken vrij klein is, werken wij bij elk project samen met andere collegaís. Dit zijn ook zelfstandigen die graag meehelpen bij onze klussen. Dit gaat om een vaste groep mensen zodat wij zeker weten dat het werk op een goede wijze wordt uitgevoerd. We hebben geselecteerd op onder meer vakmanschap en flexibiliteit. U wilt een nieuwe woning laten bouwen? Wellicht is dit al jaren een droom van u. Heeft u al helemaal voor ogen hoe uw droomhuis eruit komt te zien? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Uiteraard zijn wij er ook voor deskundig advies. Graag denken we met u mee. Uw wensen zijn onze leidraad. Als het om de bouw van een nieuwe woning gaat, mag u van a tot z op ons rekenen. We begeleiden het totale project van het grondwerk tot aan de oplevering. Wij zijn altijd het aanspreekpunt als er vragen zijn.

Ervaren vakmensen bij timmerbedrijf Veldhoven

Misschien vraagt u zich af wie de mensen achter ons aannemersbedrijf Veldhoven zijn? Wij hebben ons bedrijf opgericht nadat we al een poos als zelfstandige hadden gewerkt. Het leek ons goed om met zijn drieŽn verder te gaan. Gezamenlijk hebben we zeer veel ervaring. Omdat we altijd terug kunnen vallen op nog meer vakmensen met ervaring, is het voor ons mogelijk om elke klus aan te nemen. Graag staan we ook klaar voor u. Aarzel niet langer als u een aanbouw wilt aan uw woning. We spreken snel een keer met u af en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij hebben oog voor het detail. Bel of mail ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Diensten

WVS Bouw heeft een breed aanbod van diensten binnen de bouw. Er zijn oneindig veel projecten en disciplines die wij voor u kunnen beheren. Hoewel wij een klein bedrijf zijn, werken wij bij alle projecten samen met een vaste groep zelfstandige collegaís uit het vak. Zorgvuldig door ons geselecteerd op basis van kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen.

Voor welke projecten kunt u bij ons terecht?

timmerbedrijf Veldhoven

Nieuwbouw van een woonhuis

Hierbij regelen wij het hele bouwproject van grondwerk tot oplevering. Tijdens het project blijft u met ons persoonlijk in contact en zullen wij u direct ondersteunen bij vragen en ontwikkelingen.

Bouwbedrijf Veldhoven

Het plaatsen van een aanbouw

Wilt u extra ruimte in uw woning door het plaatsen van een aanbouw? Wij kunnen u een passend advies geven, de planning afstemmen en de realisatie op ons nemen.

aannemersbedrijf Veldhoven

Verbouwing van uw bestaande woning

Denkt u al langer aan een betere indeling van uw woning, zijn de kozijnen aan vervanging toe of laat het plafond- en stucwerk los? Wij kunnen uw huis volledig naar wens opknappen waardoor u uw huidige woning weer als nieuw zal ervaren.

WVS bouw Best

Dakopbouw

Toe aan extra ruimte, maar u heeft niet de ruimte om uit te bouwen? Met een dakopbouw creŽert u enorm veel extra ruimte en comfort. Van het neerhalen van het bestaande dak tot de opbouw en het afwerken van de vloer in de nieuw gevormde ruimte; WVS helpt u er graag bij.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op