Bel ons direct 0499 700 244 of mail ons: info@wvsbouw.nl

We streven ernaar u direct te kunnen helpen. Contact

Bouwbedrijf Waalre

Ons timmerbedrijf in Waalre en omstreken is er voor iedere klus die te maken heeft met constructie en woningen. Voor zeer veel klussen mag u ons inschakelen. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel in Waalre of het vervangen van de dakgoten, wij zijn er voor u. Om u een indruk te geven van de projecten die wij reeds voor andere klanten realiseerden, verwijzen wij u naar onze website. Daar ziet u foto’s en een omschrijving van de opdrachten. Graag staan wij ook klaar voor u.

Flexibel aannemersbedrijf Waalre

Bij ons bouwbedrijf Waalre mag u rekenen op een flexibele aanpak. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Wij zijn een klein bedrijf en werken daarom tijdens elk project samen met andere vakmensen. Dit is een vaste groep collega’s, zodat we weten wat we aan elkaar hebben. Wie er ook bij u aan huis komt, wij hebben allemaal veel ervaring en een passie voor ons vak. Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag maken we ook voor u een offerte op maat.

Breed aanbod bij timmerbedrijf Waalre

Ons aannemersbedrijf Waalre is er voor vrijwel iedere klus. U heeft interesse in een dakopbouw? Het gaat om een heel groot project omdat u een nieuwe woning wilt laten bouwen? Dan zijn wij uw ideale partner. Of u nu het ontwerp al in kannen en kruiken heeft of dat u nog twijfelt over de exacte uitvoering van de woning, wij staan voor u klaar. Graag denken we op een professionele wijze met u mee. Het bouwen van een nieuwe woning is bij ons in goede handen. We begeleiden u gedurende het hele project. Dit betekent ook daadwerkelijk vanaf het grondwerk tot aan de oplevering. Ook zijn wij tijdens het hele traject uw aanspreekpunt. U zoekt een bouwbedrijf met ervaren vakmensen? Neem dan vandaag nog contact op met WVS Bouw.

Diensten

WVS Bouw heeft een breed aanbod van diensten binnen de bouw. Er zijn oneindig veel projecten en disciplines die wij voor u kunnen beheren. Hoewel wij een klein bedrijf zijn, werken wij bij alle projecten samen met een vaste groep zelfstandige collega’s uit het vak. Zorgvuldig door ons geselecteerd op basis van kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen.

Voor welke projecten kunt u bij ons terecht?

timmerbedrijf Waalre

Nieuwbouw van een woonhuis

Hierbij regelen wij het hele bouwproject van grondwerk tot oplevering. Tijdens het project blijft u met ons persoonlijk in contact en zullen wij u direct ondersteunen bij vragen en ontwikkelingen.

Bouwbedrijf Waalre

Het plaatsen van een aanbouw

Wilt u extra ruimte in uw woning door het plaatsen van een aanbouw? Wij kunnen u een passend advies geven, de planning afstemmen en de realisatie op ons nemen.

aannemersbedrijf Waalre

Verbouwing van uw bestaande woning

Denkt u al langer aan een betere indeling van uw woning, zijn de kozijnen aan vervanging toe of laat het plafond- en stucwerk los? Wij kunnen uw huis volledig naar wens opknappen waardoor u uw huidige woning weer als nieuw zal ervaren.

WVS bouw Best

Dakopbouw

Toe aan extra ruimte, maar u heeft niet de ruimte om uit te bouwen? Met een dakopbouw creëert u enorm veel extra ruimte en comfort. Van het neerhalen van het bestaande dak tot de opbouw en het afwerken van de vloer in de nieuw gevormde ruimte; WVS helpt u er graag bij.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op